SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Müdürlük yaptığı okuldaki pilav gününe katıldı

Bu haber 16 Mart 2023 - 22:23 'de eklendi.

Şehit Uzman Onbaşı Mustafa Eser İmam Hatip Ortaokulu’nda geleneksel pilav günü düzenlendi. Programa okulun eski müdürü olan ve şimdilerle İlçe Milli Eğitim Müdürü olan Atila Işıkkaya da katıldı.

TORBALI İlçe Milli Eğitim Müdürü Atila Işıkkaya, Şehit Uzman Onbaşı Mustafa Eser İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret ederek incelemelerde bulundu ve pilav günü etkinliğine katıldı. Okul öncesi öğrencileri ile vakit geçirip okul öncesi yemeklerini ve oyun alanlarını denetledi.

ÖĞRENCİLERLE SOHBET ETTİ, HATIRALARINI TAZELEDİ

İLKİ 2019 yılında yapılan pilav gününe katılan Atila Işıkkaya ise minik öğrencilerle fotoğraf çektirdi. Aynı zamanda Şehit Uzman Onbaşı Mustafa Eser İmam Hatip Ortaokulu’nun eski müdürü olan Işıkkaya, küçük öğrencilerle sohbet etti, hatıralarını tazeledi.

‘SİZLER BİZİM GELECEĞİMİZSİNİZ’

IŞIKKAYA, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada; ‘Sizler bizim geleceğimizsiniz. Okuyun, vatanınıza, milletinize, devletinize sahip çıkın. Doğruluktan, dürüstlükten şaşmayın. Hiçbir zaman yalan söylemeyin. Öğretmenlerinizin öğrettiklerini iyi öğrenin. Çalışkan, başarılı öğrenciler olun. Hepinizi gözlerinizden öperim” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.