SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Müdür Tosun’dan İstiklal Marşı’nın Kabulü mesajı

Bu haber 13 Mart 2024 - 6:00 'de eklendi.

TOKİ Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nda 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü programı düzenlendi. Etkinliğe İlçe Millî Eğitim Müdürü Cafer Tosun da katıldı.

CAFER Tosun, İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla bir mesaj da yayınladı. “İstiklal Marşı’mızın, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin 103. yıl dönümü kutlu olsun” diyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Tosun’un mesajı şu şekilde devam etti; “Kurtuluş Savaşı’nın nasıl imkânsızlıklar içinde kazanıldığını, halkın cesaretini, kararlılığını, zorluklar karşısında gösterdiği azmi, verdiği bağımsızlık mücadelesini ölümsüzleştiren İstiklal Marşı’mızın, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin 103. yıl dönümü kutlu olsun. Bugün üzerinde özgürce yaşadığımız bu topraklar için çok kan dökülmüştür. Bağımsızlık uğrunda bütün halk seferber olmuş; kadın erkek, genç yaşlı demeksizin tüm vatanseverler kanlarının son damlasına kadar varını yoğunu ortaya koymaktan çekinmemişlerdir. Bu vatanseverlerden biri de İslam, Kur’an ve istiklal şairi sıfatlarını üzerinde taşıyan Mehmet Akif’tir” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.