SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

M&S Kombin’e görkemli açılış

Bu haber 29 Mart 2021 - 22:26 'de eklendi.

M&S Kombin, Ertuğrul Mahallesi’ndeki eski Barış Manço Caddesi üzerinde görkemli bir açılış ile hizmete girdi.

TEKSTİL sektöründe ilçede bilinen bir isim olan Filiz İzler’in sahibi olduğu mekanın açılışını Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun yaptı. Çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta, koronavirüs önlemlerinin alındığı gözlendi. Bay-bayan giyim adına her şeyin bulunduğu M&S Kombin’de gencinden orta yaş grubundan her kesime hitap edebilecek ürünleri satışa sunuluyor.

ADINDAN SÖZ ETTİRECEK

AÇILIŞA özel birçok indirimin bulunduğu işletmenin kampanyalı fiyatlarından yararlanmak isteyenlerin acele etmesini isteyen Filiz İzler, “Açılışımıza katılan tüm davetlilere teşekkür ederim. Daha ilk günlerden büyük ilgi göreceğimiz belliydi. Sattığımız kaliteli ürünler ve uygun fiyat politikasıyla ilçede adından söz ettiren bir marka olacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.