SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Motosiklet Festivali’ne ‘Toprak Kardeşler’ damga vurdu!

Bu haber 29 Mayıs 2022 - 3:09 'de eklendi.

Torbalı Motosiklet Kulübü çok özel bir festivale daha imza attı. Torbalı’da önceki gün çok özel bir festival daha start aldı.

GEÇTİĞİMİZ günlerde ilçede önemli bir motosiklet festivaline imza atan Torbalı Belediyesi, bu kez Torbalı Motosiklet Kulübü önceki gün ve dünü kapsayan Türkiye genelinden çok sayıda motosiklet kulübü ve motosiklet sevdalısının katılımı ile festival düzenledi.

ÜLKENİN dört bir yanından Torbalı’ya gelen motosikletçiler festivalin ilk gününde çeşitli etkinlikler düzenleyerek eğlendi. Özbey’de bulunan etkinlik alanına kamp kuran motosikletçiler muhteşem konserde buluştu.

TORBALI’YI Türkiye’de en iyi şekilde temsil eden Toprak Kardeşler ve birbirinden önemli sanatçılar unutulmaz bir konsere imza attı. Konsere gelen vatandaşlar etkinlik alanını doldururken, söylenen şarklarla doyasıya eğlendiler.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.