SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Motopark Motor, 3 ilçedeki 4 şubesiyle taleplere anında cevap veriyor

Bu haber 08 Aralık 2023 - 0:05 'de eklendi.

Torbalı, Menderes’te birer tane  ve Tire’de ise iki tane şubesi olan Motopark Motor’da envai çeşit motosiklet, elektrikli bisiklet, ebike, bisiklet ve aksesuar çeşitleri satışa sunuluyor.

4 YIL önce Tire’deki ilk şubesini açan Motopark Motor, 3 ay önce Menderes’te ve bir yıl önce de Torbalı’daki şubesini açtı. Kısa sürede motor ve bisikletseverlerin adresi haline gelen işletme, sunduğu çeşitler ile müşterilerinin her taleplerine cevap vermesiyle bilinir hale geldi. 20 yıldır sektörde olan Murat Erdoğdu ve eşi Yağmur Erdoğdu tarafından işletilen Motopark Motor cazip ödeme seçenekleri ve uygun fiyatlarıyla müşterilerini cezbediyor.

KIŞ MEVSİMİ OLMASINA RAĞMEN SATIŞLARIMIZ HIZLA DEVAM EDİYOR

DENEYİMLİ işletmeci Murat Erdoğdu, “İlk olarak Tire’de açıldık. Ve gelen talepler üzerine Pazar ağımızı genişletmeye karar verdik ve gün geçtikçe büyüyen ve hızla gelişen Torbalı ve Menderes’te de şubeler açtık. Gördüğümüz ilgi, ne kadar doğru bir iş yaptığımızın kanıtı oldu. Yaz mevsiminin yanı sıra diğer mevsimlerde de aynı yoğunluğu yaşıyor, motosiklet ve bisiklet satışlarımız hızla devam ediyor. Mağazalarımızda olmayan ürünleri ise kısa sürede diğer mağazalarımızdan talep ediyor ve isteklerine cevap veriyoruz. Tüm vatandaşlarımızı işletmelerimize bekleriz” şeklinde konuştu. Motopark Motor İletişim: 0 552 514 11 11 – 0 507 938 06 73

Şube 1: İpekçiler Mh. Celal Bayar Bulv. No: 2/1 TİRE

Şube 2: Fatih Mh. İstasyon Cd. No: 57 TİRE

Şube 3: Tepeköy Mh. İsmetpaşa Cd. (Eski Garaj Karşısı) TORBALI

Şube 4: Cüneyt Bey Mh. İbrahim Turan Cd. No: 135/A MENDERES

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.