SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Modern erkek kuaförü: Kuaför Sümer

Bu haber 03 Ocak 2023 - 1:21 'de eklendi.

12 yıl çeşitli berberlerde çıraklık ve kalfalık yapan 26 yaşındaki Gökhan Sümer’in işlettiği dükkân, yoğun ilgi görüyor.

GÖKHAN Sümer, “Benim mesleğim bu. Bu mesleğe saygım dolayısıyla işimi en iyi şekilde nasıl yapabilirim, nasıl daha iyi hizmet verebilirim diye düşündüm ve böyle bir yol seçtim. Benim için birinci planda müşteri memnuniyeti gelir” diye konuştu.

 “SÜREKLİ yenilikler yapmaya çalışarak müşterilere en iyi hizmeti vermekteyiz” diye sözlerini sürdüren Sümer, “Öte yandan verilen hizmetler arasında saç ve sakal tasarımı, cilt bakımı gibi hizmetler yer almaktadır. Bu hizmetlerden faydalanabilmek için çok yüksek ücretlerde ödeme yapmanıza da gerek yok.

BEŞ yıldır faaliyet gösteren Kuaförü Sümer’in sahibi Gökhan Sümer, kendine özgü cilt bakımıyla da müşterilerin ilgisini topluyor. Tepeköy Mahallesi eski polis karakolu sokağında bulunan Kuaför Sümer’de her tarzda saç ve sakal kesimini profesyonel olarak yaptığını vurgulayarak, “Her model saç kesimleri ve sakal tıraşı yapıyoruz. Yaptığımız işlemlerde kaliteli ve profesyonel malzemeler kullanıyoruz. Titizlik bizim için en önemli unsurlardan biri olduğu için tüm malzemelerin dezenfekte olmasına özen gösteriyoruz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.