SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Mithat Tekin’den kermese destek ziyareti

Bu haber 29 Aralık 2023 - 0:16 'de eklendi.

Torbalı Belediyesi destekleri ile ev hanımlarının Yılbaşı Festivali kapsamında kurmuş olduğu kermesi, Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin ziyaret etti.

TORBALI’DA ev hanımları ve kadın girişimciler Yılbaşı Festivali kapsamında kermes kurdu. Torbalı Belediyesi’nin destekleri ile Hipodrom Kafe’de kurulan kermes bugün akşama kadar açık olacak. Yiyecek, içecek, takı, oyma kabak, el işi vb. ürünlerin sergilendiği kermese ilçe sakinleri de yoğun ilgi gösteriyor.

PAZARTESİ kurulan kermese yüzlerce vatandaş katılırken, bugün Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin ve Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz Selim Özgan da kermesi ziyaret etti. Üretici kadınlar ile sohbet eden Başkan Tekin, kermesten alışveriş de yaparak destek oldu.

TORBALI Belediyesi olarak her zaman üreten kadınlara destek olmaya devam edeceklerini belirten Belediye Başkanı Mithat Tekin, yaptığı açıklamada “İlçemizde üreten kadınlarımıza destek olmak amacıyla kermes açtık. Üreten kadınlarımız kendi el emeği göz nuru ürünlerini kermeste satarak kendi ekonomilerine destek oluyorlar. Ben de bugün kendilerini ziyaret ederek destek olduk. Üreten kadınlarımızın talepleri bizler için çok kıymetli. Her zaman destek olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.