SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Mithat Tekin, ikinci kez ‘dede’ oldu

Bu haber 02 Mart 2023 - 1:03 'de eklendi.

Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin bugün ikinci kez dede oldu. Başkan Tekin’in oğlu Tevfik ve gelini Hande’nin ikinci çocukları bugün dünyaya geldi.

ÇİFTİN doğan çocuklarını ‘Mithat’ adı verildi. İzmir Kent Hastanesi’nde dünyaya gelen torun Mithat Tekin’in ve anne Hande Tekin’in sağlık durumunun ise iyi olduğu belirtildi.

SAĞLIKLA torununu kucağına almanın sevincini yaşayan Başkan Tekin, sosyal medya hesaplarında torununu kucağına aldığı fotoğrafı paylaşarak, “Ailemize hoş geldin Mithat Tekin. Oğlum Tevfik ve kızım Hande torunum Deren’den sonra bana bir kez daha dede olmanın sevincini yaşattı… Torun sevgisi bir bAŞKa, ikincisini tattığım bu güzel duyguyu Rabbim herkese nasip etsin…” notunu düştü.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.