SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Mis kokulu festivalin 2.gününde çiçek festivaline yakışır konser

Bu haber 08 Mayıs 2022 - 1:34 'de eklendi.

Bayındır 23. Uluslararası Çiçek Festivali etkinlikleri kapsamında festivalin 6 Mayıs Cuma günü yani festivalin 2.günü şehir stadyumunda düzenlenen konserlerde ilk olarak sahneye İzmirli sevilen sanatçı Fırat Tanır çıktı.

GECENİN devamında ise ünlü sanatçı Ahmet Şafak sahne aldı. Kendisini dinlemeye gelenlere muhteşem bir gece yaşatan ünlü Ahmet Şafak sevilen şarkılarını sevenleriyle birlikte söyledi.

KONSER sırasında sahneye çıkan Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen  Fırat Tanır ve Ahmet Şafak’a günün anlam ve önemini taşıyan plaket ve çiçek takdim etti. Yaptığı konuşmada Başkan Demirezen “Bayındırımıza yakışır, adına yakışır bir festival düzenliyoruz. Her yer çiçek gibi her yer coşkulu. Nice güzel festivaller diliyorum” dedi.

BAYINDIR 23.Uluslararası Çiçek Festivalimiz kapsamında 8 Mayıs Pazar günü (bugün) saat 21.00’de Hakan Altun konserleri ücretsiz olarak yapılacak.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.