SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Mira, 7. yaş gününü Demlik Kafe’de kutladı

Bu haber 06 Aralık 2023 - 0:03 'de eklendi.

İnfaz Koruma Memuru olan Mehmet Ali Gökçe ile muhasebeci anne Tuğba Gökçe’nin biricik kızı Mira, yeni yaşına Demlik Kafe’de girdi. Sürpriz doğum günü partisine ailenin sevenleri, dostları ve akrabaları katıldı.

TORBALI Mahallesi Gazi İlkokulu karşısında hizmet veren Demlik Kafe, yine bir organizasyona imza attı. Bu sene ilkokula başlayan Mira için sürpriz doğum günü partisi yapıldı.

İYİ DİLEKLE MUMLARI ÜFLEDİ

7 YAŞINA giren ve kendisi için hazırlanan pastadaki mumları üfleyen Mira Gökçe, yeni yaşının sağlık mutluluk ve huzur getirmesini diledi.

GÖKÇE AİLESİNDEN TEŞEKKÜR

DOĞUM gününde doyasıya eğlenen çocuklar, hazırlanan ikramlıklardan ise afiyetle yediler. Yeni yaşına giren doğum günü çocuğu ve ailesi, etkinliğe katılan herkese teşekkür etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.