SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Minikler yüzmeyi Aquapolis’te öğreniyor

Bu haber 12 Temmuz 2023 - 0:02 'de eklendi.

Torbalı Belediyesi tarafından Aquapolis Yüzme Havuzu’nda başlatılan yüzme kurslarına oldukça yoğun bir ilgi var.

TORBALI Belediyesi bünyesinde açılmış olan yüzme kursunda dersler tüm hızıyla devam ediyor. Aquapolis Yüzme Havuzu’nda haftanın 4 günü verilen eğitimlerden toplamda 750 öğrenci yararlanacak.

SADECE Torbalı’dan değil çevre ilçelerden vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği Torbalı Belediyesi’ne ait Aquapolis Yüzme Havuzu ve Sosyal Tesisleri, geçtiğimiz haftalarda açılmıştı.

ŞUAN 750 öğrencinin aktif olarak yüzme kurslarından faydalandığını ifade eden tesis yetkilileri, “4 antrenör eşliğinde, çeşitli gruplar halinde yüzme kurslarımız devam ediyor. İlçe sakinlerimizin tamamının bu imkanlardan yararlanabilmesi adına Belediye Başkanımız Mithat Tekin’in talimatıyla kurslardan ücret almıyoruz” ifadelerine yer verdi.

TESİSLERİN vatandaşa da açık olduğunu ifade eden yetkililer, “Bir belediye tesisi olmamıza rağmen bu alanda hem fiyat hem kalite olarak üst sıralardayız. İzmir’deki belediye tesisleri arasında en büyük olimpik havuz bizim bünyemizde. Tüm Torbalılıları tesislerimizden faydalanmaya bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.