SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Minikler Kur’an’a geçmenin sevincini yaşadı

Bu haber 16 Mart 2023 - 22:25 'de eklendi.

Torbalı Halk Eğitim Merkezi’nin Kur’an Kursu’nda eğitim gören ve Kur’an’a geçen öğrenciler için “Kur’an-ı Kerim Okumaya Geçiş Merasimi” düzenlendi ve pasta kesildi.

ÇETİNELLER Ortaokulu’nda Fatma Kocaaslan rehberliğinde eğitim gören öğrenciler, Kur’an-ı Kerim Tecvidli Okuma kursunda, Kur’an’a geçme töreni yaptı. Törende İstiklal Marşı, Yasin’i Şerif ve öğrenilen sureler, ilahiler okunarak söylendi. Öğretmenleri Fatma Kocaaslan tarafından tören sonunda öğrencilere hediyeler eşliğinde belgeleri takdim edildi.

BU YAŞLAR EĞİTİMİN TEMELİNİ OLUŞTURUR

MİNİKLERİN sevincini paylaşan kurum yetkilileri, bu yaşların eğitimin temelini oluşturduğunu belirterek bu temelin Kur’an-ı Kerim gibi ilahi kelamın ahlakıyla doldurulmasının önemine dikkati çekti.

‘NURAL DEDELİ’ YE TEŞEKKÜR EDERİZ’

SÖZ konusu eğitimlerin toplumun geleceği açısından önemli olduğunu vurgulayan yetkililer, Kur’an kursu öğreticilerine, velilere ve emeği geçenlere teşekkür ederek, ‘Etkinlik süresince desteklerini esirgemeyen Müdür Yardımcımız Nural Dedeli’ ye teşekkür ederiz’ denildi.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.