SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Minikler bilimi çok sevdi

Bu haber 03 Aralık 2021 - 5:19 'de eklendi.

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından uygulanan TÜBİTAK 4007 projesi kapsamında Torbalı Zeliha Ömer Genç Kızılay Anaokulunda bilim atölyeleri kuruldu.

2019 yılında TÜBİTAK tarafından onaylanan ve küresel salgın nedeniyle geçen yıl uygulanamayan 4007 kodlu Bilim Projeleri başlıklı proje bu yıl uygulanmaya başlandı. İzmir ilinin farklı ilçelerinden görev alan Proje yürütücüsü öğretmenler 30 ilçede atölyeler kurarak minik öğrencilere bilimi sevdiriyorlar. Okul öncesi öğrencilerine hitap eden birbirinden eğlendirici ve öğretici parkurları öğrencilerin büyük ilgisini çekiyor.

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ZİYARET ETTİ

TORBALI ilçesinde önceki gün Zeliha Ömer Genç Kızılay Anaokulu’nda kurulan 20 atölye kuruldu. İzmir’in farklı ilçelerinden gelen Proje yürütücüsü öğretmenler minik öğrencilere bilimsel sunumlar yaptılar. Öğrencilerle birlikte atölye çalışmalarına katılan Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, “öğrencilerimizin bilimsel projelerin merkezinde olması bizlere büyük bir heyecan veriyor. Bunun erken yaşlarda başlaması ayrıca mutluluk verici. İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından böyle güzel bir projenin hazırlanması ve ilçemizde de uygulanması gurur verici. Projede emeği geçen herkesi kutluyor, teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.