SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Minikler Anadolu Masalları’nı polislerden dinledi

Bu haber 12 Nisan 2021 - 11:57 'de eklendi.

İnci Hikmet Tözün Anaokulu öğrencilerine 1O Nisan Türk Polis Teşkilatının kuruluş günü, polis olmanın önemi ve polislerin görevleri konularında öğrenci ve velilerde farkındalık yaratmak amacıyla Torbalı İlçe Emniyet Çocuk Büro’da görevli polis memurları Asliye Doğan ve İsmail Akbaş tarafından bilgilendirme yapılarak  ‘Kitap Okuyan Ayı’ Masalı anlatıldı.

Polis memurlarını büyük ilgiyle dinleyen öğrenciler,  Polislik mesleği ile ilgili merak ettikleri soruları Polis Memurları Asliye DOĞAN ve İsmail AKBAŞ’a sorarak bilgi aldılar ve hatıra fotoğrafı çektirdiler. İnci Hikmet Tözün Anaokulunda gerçekleştirilen etkinliğe Torbalı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdülrezzak KALDAN ve Ramazan ÖNEY ‘de katıldı.

Okulda gerçekleştirilen etkinliğin ardından 1O Nisan Türk Polis Teşkilatının kuruluş günü münasebetiyle İnci Hikmet Tözün Anaokulu öğretmen ve öğrencilerinden bir grup Torbalı İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Murat YENER ‘i makamında ziyaret ederek okulda öğrencilerin minik elleriyle  yaptıkları etkinlikleri hediye etti.

Okul Müdürü Erdem Kaya gerçekleştirilen etkinlikler için “Geçirdiğimiz zor günlerde fedakarca mücadele eden, vatanımızın ve milletimizin güvenliği için çalışan Polislerimizin Polis Haftasını kutlar. Ziyaretimiz esnasında göstermiş oldukları nazik ve ince davranışlarından dolayı teşekkür ederim” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.