SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Minik öğrencilerden yerli malı kutlaması

Bu haber 16 Aralık 2022 - 7:52 'de eklendi.

Muratbey Mahallesi’nde eğitim veren Annem Kreş ve Gündüz Bakımevi’ndeki öğrenciler, Yerli Malı Haftası’nı kutladı.

KREŞ öğrencileri, yerli malı haftasında farkındalık yaratmak için özel bir etkinlik düzenledi. Yerli malı ile ilgili etkinlik yapmanın tam zamanı olduğuna vurgu yapan Kreş yetkilileri, “Tüm Türkiye duysun, bizim çocuklarımız ‘Geleceğimize biz sahip çıkıyoruz’ diyor” dedi. Minikler hem ürünlerin faydalarını anlattı, hem de yerli malı tüketimi konusunda farkındalık yarattı.

“CİPS DEĞİL, MEYVE KURUSU YİYORUM”

ÇOCUKLARIN öğretmenleriyle beraber özenle hazırlandığı etkinlikte, bölgelerin önemli ürünleri de tanıtıldı. Öğrenciler, “Cips değil, meyve kurusu yiyorum” mesajını verdi.

YERLİ malı ile ilgili etkinlik yapmanın tam zamanı olduğunu söyleyen Annem Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdürü Büşra Haksever şunları söyledi: “Öğrencilerimize ulusal ve kültürel değerlerimizi bire bir yaşayarak öğrenmelerini istedik. Çocuklarımızın, örf ve adetlerimizi öğrenmesi amacıyla bölgelerimizin lezzetlerini tatmalarının onlara farkındalık katacağına inanıyoruz. Etkinliğimizde emeği geçen velilerimize ve öğretmenlerimize yürekten teşekkür ediyor, tüm çocuklarımızın gözlerinden öpüyorum” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.