SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Minik öğrenciler can dostlarımız hakkında bilgilendi

Bu haber 08 Ekim 2021 - 20:48 'de eklendi.

Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü ile UNESCO Türkiye Milli Komisyonu iş birliği içerisinde  yürütülen Anadolu masalları projesi kapsamında, Hayvanları Koruma günü sebebiyle Veteriner Hekim Enes Güney’i okula davet edildi. Enes Güney, Veteriner hekimlik ve can dostlarımız hakkında öğrencilere bilgi verdi.

ANLATILANLARI büyük bir dikkatle ve ilgiyle dinleyen minikler, veteriner hekime birbirinden ilginç sorular yöneltti. Çocukların sorularını ayrı ayrı cevaplayan Veteriner Hekim öğrencilere ‘’Köpek Yavrusu İle Kedi ‘’ Anadolu masalını anlattı. Programın sonunda kendi küçük sevgileri büyük minikler veteriner hekimin yanında getirdiği sevimli dostuyla tanışarak unutulmaz bir gün yaşadı.

HAYVAN sevgisinin aşılanması için bu tür çalışmaların son derece önemli olduğunu belirten okul müdürü Erdem Kaya ‘’Hayvan sevgisini küçük yaşlarda tadan çocukların daha sosyal ve merhametli bireyler olduklarını söyleyerek. Öğrencilerimize zengin Eğitim- Öğretim ortamları sunarak, onları çok yönlü destekliyoruz. İnci Hikmet Tözün Anaokulu olarak Ezberden uzak; araştıran, sorgulayan, yaparak yaşayarak öğrenen, sorumluluk sahibi, öz disiplini gelişmiş bireyler yetiştirmek için tüm yaş gruplarında faaliyetlerimizi sürdürüyoruz.’’ Dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.