SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Minik Nehir, yeni yaşını Şato Event’te kutladı

Bu haber 12 Şubat 2024 - 23:05 'de eklendi.

Subaşı Mahallesi’nin sevilen esnaflarından oto lastik tamircisi Cemal Gür’ün küçük kızı Nehir Gür 8. yaşını Şato Event Cafe de kutladı.

YASEMİN İçel ve eşi Şerif Ali İçel tarafından işletilen Muratbey’deki davet salonu ve parti evinde yapılan doğum gününe, Gür ailesinin sevenleri ve dostları katıldı. Muratbey Mahallesi’nin hızla gelişen bölgesi olan 3522 Sokak üzerinde kapılarını bir süre önce açan ve açıldığı ilk günden bu yana büyük ilgi gören Şato Event Cafe, Davet Salonu ve Parti Evi bölgeye hareketlilik de getirdi.

NEHİR ÇOK MUTLU OLDU

CEMAL Gür’ün biricik çocukları Nehir, sürpriz doğum günü pastasındaki mumları büyük bir mutlulukla üfledi. 8 yaşına giren Nehir arkadaşlarıyla doyasıya vakit geçirdi.

TOPLU ORGANİZASYONLARININ MERKEZİ HALİNE GELDİ

200 METREKARE büyüklüğe sahip olan 130 kişi kapasiteli Şato Event Cafe’de söz, nişan, kız isteme, doğum günü, grup toplantıları, bekarlığa veda partileri ve kına geceleri yapılıyor. Toplu organizasyonların tamamına uygun olan Şato Event Cafe, Davet Salonu ve Parti Evi’nde ayrıca çocuk oyun alanı da bulunuyor. Aileler cafede dinlenirken, çocukları ise kum havuzu ve çeşitli oyun gruplarında keyifli vakit geçirebiliyor. Şato Event İrtibat: 0 554 870 61 18

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.