SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Milli futbolcu, futbol kursunda yeni yetenekler yetiştirecek

Bu haber 11 Kasım 2022 - 2:23 'de eklendi.

Torbalı’nın yetiştirdiği değerler arasında yer alan Galatasaray ve Milli Takımın başarılı futbolcularından Feti Okuroğlu, Torbalı Belediyesi’nin açtığı futbol kursunda yeni yetenekler yetiştiriyor.

2000 yılında bıraktığı futbola Yeni Feti’ler yetiştirmek için geri dönen Okuroğlu, Antrenör Efecan Berber ile birlikte 7 Eylül Stadyumunda kurs çalışmalarını sürdürüyor. UEFA A lisans antrenörlük diplomasına sahip olan Feti Okuroğlu, yeşil sahalarda yeniden boy gösteriyor.

TORBALI’DAN yetenekli gençlerin çıkması için elinden geleni yapacağını dile getiren başarılı futbolcu “Tüm bilgi ve tecrübelerimi minik futbolculara aktarıyorum. Bugüne kadar çok sayıda genci Türk sporuna kazandırdık, kazandırmaya da devam edeceğiz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.