SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Milli bilinç duygularının gelişmesi için Çanakkale gezisi düzenlediler

Bu haber 14 Haziran 2022 - 0:43 'de eklendi.

Şehit Uzman Onbaşı Mustafa Eser İmam Hatip Ortaokulu Gezi Tanıtma ve Turizm Kulübü öğrencileri, milli bilinç duygularının gelişmesi amacıyla bir Çanakkale Gezisi düzenledi.

YAPILAN eğitsel gezi öğretmen, öğrenci ve velilerden oluşan 135 kişilik bir kafileden oluştu. Geziye Okul Müdürü Mustafa Er de katılım sağladı. Gezide; Abide, Şahindere, 57.Alay, Conkbayırı, Ertuğrul, Koca Seyit Heykeli, Kilitbahir Kalesi, Sıhhiye Müzesi, Alçıtepe Köyü, Truva Atı, Aynalı Çarşı alanları ziyaret edildi.

ÇANAKKALE Deniz ve kara savaşlarının yapıldığı alanlara yapılan ziyaretler esnasında duygu dolu anlar yaşandı. 1915 Sıhhiye Müzesi’nde yer alan simülasyonların gerçekçiliği öğrencileri oldukça etkiledi. Okul Müdürü Mustafa Er de gezi kabilesinde yer aldı.

ER, Çanakkale’nin yerinin her zaman ayrı olduğunu, imkanı olan her öğrencinin bu toprakları görüp bu vatanın ne kadar zor şartlarda kurtarıldığına yakından tanıklık etmesi ve bu milli duyguları hissetmesi gerektiğini belirtti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.