SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Milletvekili Kaya’dan odalara tebrik ziyareti

Bu haber 10 Mart 2022 - 20:47 'de eklendi.

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, ilçedeki odaları ziyaret ederek esnaf ve çiftçilerin sorunlarını dinledi. Kaya, dün mazbatasını alarak göreve başlayan Torbalı Şoförler Odası’na da tebrik ziyareti gerçekleştirdi

AK PARTİ İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, ilçedeki odaları ziyaret etti. Kaya’nın ilk durağı Torbalı Esnaf ve Sanatkarlar Odası oldu. başkan Halil Gülcü ve oda yöneticileri ile bir araya gelen Kaya, esnafın yaşadığı sorun ve sıkıntıları dinledi. Ziyaret sonrası Kaya’ya teşekkür eden Esnaf Odası Başkanı Halil Gülcü, “Bölge milletvekilimiz sayın Mahmut Atilla Kaya’nın bu nazik ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Sayın vekilimiz sağ olsun esnafın sorunlarıyla yakından ilgileniyor. Kendisini ne zaman arasak, esnafımız için elinden gelen her türlü gayreti gösteriyor. İlçe esnafımız adına kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

ŞOFÖRLER ODASI’NDA COŞKULU KARŞILAMA

AK PARTİ İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın bir sonraki durağı Torbalı Şoförler Odası oldu. Büyük bir coşku ile karşılanan Kaya, mazbatasını alarak dün görevine başlayan Başkan Muhammet Yavaş’ı tebrik etti. Şoförler Odası yönetimi ve kooperatif başkanlarının da yoğun ilgi gösterdiği ziyarette şoför esnafının yıllardır çözüm bekleyen sorunları masaya yatırıldı.

SERVİSÇİLER VE KAMYONCULAR KOOPERATİFİ KURULACAK

MUHAMMET Yavaş ve yeni yönetimini tebrik eden Kaya, “Oda yönetimi olarak hem bizlerin hem de üyelerinizin sizlerden büyük beklentileri var. Özellikle uzun yıllardan beridir çözülemeyen sorunları tek tek çözeceğinize eminim. Bu süreçte bizler de sizin yanınızdayız. Torbalı’daki ulaşım ve şoför esnafının her türlü sorunu için bizde elimizi taşın altına koymaya hazırız. Sizden özellikle istediğim bir şey var, seçim vaatleriniz arasında da olduğu gibi bir an önce Torbalı’da servisçiler ve kamyoncular kooperatifi kurmanızı istiyorum. Torbalı bir sanayi bölgesi ama maalesef ilçe halkımız bu sanayiden yeteri kadar faydalanamıyor. İlçedeki tüm sanayi tesislerinin personel ve yük taşımacılığı işini Torbalılı esnaflarımızın yapması lazım” dedi.

ÇİFTÇİLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ

AK PARTİ İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın son durağı Torbalı Ziraat Odası ve Çiftçi Mallarını Koruma Başkanlığı oldu. Yılmaz Girgin ve Özkan Burgaz’ın karşıladığı Kaya, çiftçilerin yaşadığı sorun ve sıkıntıları dinledi. AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, AK Parti Meclis Grup Başkanvekili Özgür Erman Çağlar ve İlçe Teşkilatı’nın da katıldığı program Ziraat Odası’nda tamamlandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.