AK Parti İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar; Torbalı’da hizmet veren Tınaztepe Torbalı Tıp Merkezi’ni ziyaret etti. Hastalar ile tek tek ilgilenen Hotar, yetkililerinden Tıp Merkezi hakkında bilgi aldı.
İZMİR Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar, Torbalı ziyareti kapsamında Tınaztepe Torbalı Tıp Merkezi’ni ziyaret etti. Önümüzdeki aylarda hastane statüsüne kavuşacak olan Tıp Merkezi ziyaretinde Hotar’a Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez ve eşi Arzu Görmez ile Belediye Başkan Yardımcısı Turgut Buluş eşlik etti. Mevcut bina yanına inşası tamamlanan tesisin bünyesinde, 12 adet yenidoğan yoğun bakım kuvözü, 9 adet genel yoğun bakım yatağı da bulunuyor. Bu binanın faaliyete geçmesiyle birlikte, merkezin Torbalı halkının yanı sıra tüm İzmir’e de hizmet verebilecek kapasiteye ulaşacağı belirtildi. Ek binayı gezen İzmir Milletvekili Hotar, Tıp Merkezi hakkında yetkililerden bilgi aldı. Hotar, “Torbalı halkı böylesine önemli ve kaliteli bir merkeze sahip olduğu için çok şanslı” diye konuştu. Sağlık alanında atılan adımları anlatan Hotar: “15 yılda dünyaya örnek olan sağlık çalışmaları gerçekleştirdik” dedi.
POLİTİKALARIMIZIN MERKEZİ İNSAN
AK PARTİ’NİN insan mutluluğunu merkez alan politikalar ürettiğini vurgulayan Hotar, “Biz önce insanın mutluluğu dedik. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın ilkesinden hareketle insan mutlu olursa toplum da mutlu olur diyoruz. İnsana çok ayrı bir değer vererek AK Parti olarak iktidara devam ediyoruz. Hep insanı merkeze alan politikalar ürettik. Her şeyin başı sağlık. İnsanın sağlığı olmadıktan sonra ürettiğiniz politikanın ya da uygulamaların da çok karşılığını bulmanız mümkün değil. Sağlıkta devrim sayılabilecek birçok uygulamamız oldu. Bunların her biri bizden önceki süreçte belki 3-5-10 yılda bir ancak olabilen gelişmelerdi” diye konuştu.
VATANDAŞLARIMIZA HİZMET ETMEKTEN MUTLUYUZ
İKTİDARI süresince AK Parti’nin yoğun, güçlü ve sağlıklı adımlar attığını belirten Hotar, “Aslında hem sağlık çalışanlarımızın hem hükümetimizin, hem başbakanımızın hem Cumhurbaşkanımızın hem kurucu genel başkanımızın, tüm AK Parti ailesinin sağlığa verdiği önem ve öncelik bizi bu noktaya getirdi. Bundan dolayı çok mutluyuz. Bize oy veren vermeyen herkese tüm vatandaşlarımıza hizmet etmek zorundayız. Bunun başında sağlık geliyor… Bunun için herkese öncelikle sağlık diliyorum” ifadelerini kullandı.













