SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Milkotek Hommak, sanayicileri iftarda buluşturdu

Bu haber 14 Nisan 2023 - 5:55 'de eklendi.

Torbalı’nın yurtiçi ve yurt dışı ihracatında büyük pay sahibi olan Torbalı firması Milkotek-Hommak Makine, bir iftar daveti verdi. İl ve ilçe protokolünden çok sayıda kişinin katılım sağladığı program, firmanın Yazıbaşı Mahallesi’nde bulunan fabrikasında gerçekleşti

RAMAZAN ayı nedeniyle Torbalı’da pek çok kişi, kurum ve firma birbiri ardına iftar programları gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda ilçenin yurtiçi ve yurt dışı ihracatında büyük pay sahibi olan Torbalılı firma Milkotek-Hommak Makine de bir iftar programı gerçekleştirdi.

TORBALI Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap olgun, Torbalı Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz Selim Özğan’ın yanı sıra il ve ilçe protokolünden çok sayıda kişinin davet edildiği iftar programı firmanın Yazıbaşı Mahallesi’nde bulunan fabrikasında gerçekleşti.

TORBALI VE İZMİR SANAYİCİLERİ KATILDI

İFTAR programının ardından Milkotek Hommak Makine Yönetim Kurulu Başkanı Fetullah Yetik, “Ramazan ayının paylaşımı ve birliği emreden bir yanı bulunmaktadır. Paylaşım ve birlik içerisinde bulunan insanlar bereketle mükâfatlandırılır. Biz de mübarek Ramazan ayının maneviyatına yakışır bir iftar daveti verdik. Davetimizi kırmayarak soframızı paylaşan Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun ve Torbalı Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz Selim Özğan başta olmak üzere davetimize icabet eden tüm dostlarımıza teşekkür ederiz. Birliğimiz, beraberliğimiz ve sofralarımızın bereketi daim olsun” açıklamasında bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.