TORBALI ilçesinde birçok kişi midyeyi severek tüketiyor. Özellikle selenyum, kalsiyum, demir, magnezyum, fosfor ve A, B1, B2, B6, B12 ve C vitaminleri yönünden oldukça zengin bir deniz ürünü olan midye büyük ilgi görüyor. 27 yıldır sektörde olan ve 9 seneden bu yana da Kazımdirik Caddesi üzerinde hizmet veren Mehmet Ata, “Gün geçtikçe ilçemizde midyeye olan talep artıyor. Özellikle bizim midyelerimize olan talep çok iyi. Çünkü midyeler günlük ve kendi çiftliğimizde hazırlıyoruz. İnsanlar bize güven duyuyor” diye konuştu.
GÜNLÜK 100-150 KG ÇİĞKÖFTE VE 4000-5000 ADET MİDYE SATIYORLAR
MEHMET Usta’nın elleriyle özenle hazırlanan midyeler ve çiğköfteler Torbalılar tarafından yoğun ilgi görüyor. Kazımdirik Caddesi üzerinde iş yerinde hizmet veren Battalbey Torbalıların uyrak yeri oldu. İşletme sahibi Mehmet Ata, günlük 100-150 kg çiğköfte ve 4000-5000 adet midye sattığını söyleyerek, “ Müşteri oranımız oldukça iyi olup düzenli olarak günlük iş yapıyoruz. Midye sektöründe iddialıyız ve Torbalıları midyeye doyuracağız” şeklinde konuştu.
BİRÇOK YERDE ŞUBELERİ VAR
YİYEBİLECEĞİNİZ en taze ve en temiz midyeleri satan Mehmet Ata, “Gaziemir, Karabağlar, Eski İzmir, Göztepe, Hatay Üçyol Meydan’da da şubelerimiz bulunmaktadır. Fiyatlarımız ise çiğköfte ve ayran toplam 2.5 TL’dir. Ayrıca gece saat 3’e kadar açığız. Midye ve çiğköfte seven herkesi Battalbey’e bekliyoruz” diye konuştu.













