SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

MHP’li Çalışkan meclis üyeliğine tekrar adaylığını açıkladı

Bu haber 01 Aralık 2023 - 1:00 'de eklendi.

Ayrancılar bölgesinde ve Torbalı genelinde oldukça geniş bir kesim tarafından tanınan Ali Rıza Çalışkan, Torbalı Belediyesi Meclis Üyeliği için aday adaylık başvurusunda bulundu

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi’nde (MHP) meclis üyeliği aday adaylık başvuruları devam ediyor. Ayrancılar’ın önemli işadamları arasında olan ve Çalışkan Hafriyat’ın sahibi Ali Rıza Çalışkan, belediye meclis üyeliği için tekrar başvurdu. MHP İlçe Başkanı Veli Kaçar’a dosyayı teslim eden Ali Rıza Çalışkan, “Uzun yıllardır Milliyetçi Hareket Partisi’nde siyaset yapmaktayım. MHP’nin geçmiş dönemlerde olduğu gibi bu süreçte de kilit parti rolünü korumaya devam edeceğine inanıyorum. Milliyetçi Hareket Partisi’nde siyaset yapmak bir onurdur, gururdur. Uzun zamandır çeşitli kademelerinde görev alan bir isim olarak, geçtiğimiz dönem görev yapmıştım. Yeniden Mahalli İdareler seçimlerinde MHP’den Torbalı Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı’na başvurdum. İlçeye yapılacak olan hizmetlerde ben de katkı koymak istiyorum. Aldığımız sorumluluğun ve siyasi terbiyenin bilinci içinde bu davaya meclis üyesi olarak hizmet etmeye devam etmek istiyorum” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.