SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

MHP Torbalı’da kongre gerçekleşti

Bu haber 23 Eylül 2020 - 17:37 'de eklendi.

Milliyetçi Hareket Partisi Torbalı İlçe Teşkilatı’nda geçtiğimiz Pazar günü kongre gerçekleşti. Koronavirüs tedbirleri kapsamında gerçekleşen kongrede İlçe Başkanı Veli Kaçar,  güven tazeleyerek yeniden başkan oldu

İzmir’de Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) kongre maratonu başladı. İzmir’in kurtuluş günü olan 9 Eylül’de start alan kongre mesaisinde Pazar günü Torbalı’da sandık kuruldu. Saat 15.00’da Sultan Düğün Salonu’nda gerçekleşen kongre öncesinde koronavirüs önlemleri kapsamında ateş ölçer ve maske kontrolü yapıldı. Üyeler tek tek kongre salonuna geldi. Kongreye Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve çok sayıda kişi katıldı.

“TORBALIMIZI DAHA İYİ YERLERE GETİRMEK İÇİN BURADAYIZ”

Kongre divanının kurulmasının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kongre mesajı okundu. Ardından mevcut ilçe başkanı Veli Kaçar konuşma yaparak, “Torbalımızı daha iyi yerlere getirmek için buradayız. Biz kırılan gönülleri onarmaya geldik. Doğru yol doğru yerde doğru fikirlerle hizmet edeceğiz. Çıktığımız bu yol hizmet içindir. Bu kutlu mücadeleyi hiç kimse unutmamalıdır. İlçemize bizlerde varız. Bıkmadan yorulmadan sabırla çalışacağız. Emanetimiz olan üç hilali ömür boyu kutsal bilinçle en iyi şekilde yukarlara çıkartacağız. Torbalı bizim vatan bizim. MHP İlçe Başkanlığı benim için sefa sürecek bir makam değil, daima şerefle taşıyacağım kutsal bir emanet ve dikenli bir koltuk olacaktır. Kongremiz vatanımıza ve Torbalı’ya hayırlı olsun” dedi. Daha sonra MHP İl başkanı Veysel Şahin ve Milletvekili Hasan Kalyoncu açıklamalarda bulundu. Ardından kongreye geçildi ve İlçe Başkanı Veli Kaçar,  güven tazeleyerek yeniden başkan oldu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.