SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

MHP, Torbalı’da görev yapan gazetecileri unutmadı!

Bu haber 13 Ocak 2023 - 1:33 'de eklendi.

Milliyetçi Hareket Partisi Torbalı İlçe Başkanlığı, 10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle ilçede aktif olarak çalışan gazeteciler ile kahvaltıda bir araya geldi

ABANT Kahvecisi’nde düzenlenen kahvaltı organizasyonuna MHP Torbalı İlçe Başkanı Veli Kaçar ve bazı yönetim kurulu üyeleri katıldı. Gazeteciler, 10 Ocak Gazeteciler Günü’nü unutmayan MHP Torbalı yönetimine teşekkür etti.

MHP Torbalı İlçe Başkanı Veli Kaçar, düzenlenen kahvaltı organizasyonu sonrasında açıklama yaparak “Organizasyonumuza gelerek bizleri mutlu ettiniz. Sizler vatandaşı doğru bilgilendirme konusunda çok kutsal bir görev yürütüyorsunuz. Zor şartlar altında yağmur çamur demeden çalışan gazetecilerimizin bu özel gününü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

ÖTE yandan kahvaltı sonrasında MHP İlçe Başkanı Veli Kaçar ve gazeteciler hatıra fotoğrafı çekild

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.