SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

MHP İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’na Elif Ulğaç atandı

Bu haber 25 Aralık 2023 - 0:24 'de eklendi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Torbalı Kadın Kolları İlçe Başkanlığına Elif Ulğaç getirildi. MHP Torbalı Kadın Kolları İlçe Başkanı Ulğaç, var güçleri ile çalışacaklarını ve ellerinden gelen gayreti sarf edeceklerini söyledi.

İLÇE Başkanı Veli Kaçar’ın tenzipleriyle bu göreve atandığını anlatan Elif Ulğaç, partisinin hizmetinde olduğunu ve kadınların sesi olacağını dile getirdi.

TORBALI MHP’nin yeni kadın kolları başkanı olan Ulğaç, bayan siyasetçi ve iş kadını olarak başarısıyla da göz dolduruyor.

ATAMA hakkında sosyal medya hesabından açıklama yapan MHP İlçe Başkanı Veli Kaçar, “Aile Kadın ve Engellilerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığına Elif Ulğaç kardeşimiz atanmıştır. Görevini devreden Neşe Aşık kardeşime bu zamana kadar yaptığı başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, görevi devir alan Elif Ulğaç kardeşime başarılar diliyorum. Kadın annedir, kadın eştir, kadın yuvadır, kadın insandır, ailenin temel direğidir. Kadın; toplumun aynası, geleceğimizin ümit ateşidir. Kadın elinin değdiği yerde, kadının olduğu her zeminde fedakarlık vardır, sağduyu ve sabır hâkimdir” ifadelerine yer verdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.