SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

MHP, depremde hayatını kaybedenler ve şehitler için mevlit okuttu, hayır yaptı

Bu haber 21 Mart 2023 - 0:23 'de eklendi.

Deprem felaketi sonrası hayatını kaydedenler ve şehitler için Kuran-ı Kerim tilaveti düzenledi. Ayrıca pilav hayrı yapıldı.

AYRANCILAR Mahallesi’nde İl Başkanı Veysel Şahin’in de katılımlarıyla depremde vefat edenler için Mevlid-i Şerif okutuldu ve pilav hayrı yapıldı. Türkiye’yi yasa boğan deprem felaketinin ardından Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Torbalı İlçe Başkanlığı Ayrancılar’da hayatını kaybedenler için Kuran-ı Kerim okutuldu.

‘HER ZAMAN YANINDAYIZ’

PROGRAMA MHP İl Başkanı Veysel Şahin de katıldı. Torbalı İlçe Başkanı Veli Kaçar yaptığı açıklamada, “Deprem felaketinin bizlerden aldığı tüm kardeşlerimize Allahtan rahmet yakınlarına, başsağlığı ve sabır diliyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak depremzede hemşerilerimizin her zaman yanındayız” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.