SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Mezun oldukları okulda 50 yıl sonra buluştular

Bu haber 11 Mayıs 2022 - 21:49 'de eklendi.

Torbalı’nın en köklü lisesi olan Torbalı Lisesi’nin ilk mezunları 50 yıl aradan sonra dün bir araya geldi. Okul mezunlarından Nesrin Çınar Tünaydın ve Turgut Sunal Bursalıoğlu’nun sosyal medya üzerinden çağrısı üzerine yaklaşık 40 kişi Torbalı Lisesi’nin binasının önünde buluştu.

FACEBOOK üzerinde örgütlenen ‘72 mezunları’ yaptıkları organizasyon sonrası Ertuğrul Mahallesi’nde bulunan ve şimdilerde Halk Eğitim Merkezi tarafından kullanılan okul binalarının önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler.

FARKLI farklı illerde hayatlarını devam ettiren eski öğrenciler, 1969-1972 yıllarındaki anılarını paylaştı, geçmişte çekilen fotoğraflarla duygulandı.

1969-1970 eğitim döneminde açılan Torbalı Lisesi, ilk mezunlarını 1972 yılında verdi. Mezun olan bu öğrenciler tam 50 yıl aradan sonra yeniden bir araya gelerek eski günlerini yad ettiler. Yaklaşık 40 kişilik grup aynı gün akşam ise ilçedeki bir restaurantta bir araya gelerek yemek yedi, hatıralarını tazelediler. Aralarından ayrılan arkadaşlarını hüzünle yad eden 72 mezunları, bir zamanlar ders gördükleri sınıfları da gezme imkanı yakalayarak duygusal anlar yaşadılar.

NESRİN Çınar Tünaydın, eski okul arkadaşlarıyla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını dile getirerek, buldukları sınıf resminde yer alan kişilere ulaşmaya çalıştıklarını, kiminin vefat ettiğini öğrendiklerini, kiminin de gelemediğini belirtti.

SINIF arkadaşları ile 50 yıl önceki anıları tazelediklerini ve duygulandıklarını ifade eden Tünaydın, “Çok güzel, duygu dolu anlar yaşadık” diye konuştu.

ÖMER Tek ise, “Buraya gelen arkadaşların çoğu farklı illerde yaşıyor ancak onlar bizi kırmadılar ve buraya geldiler. Eski arkadaşlarla burada buluştuğumuz için çok mutlu olduk, bugün hatıralarımızı canlandıracağız” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.