SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Meyra Beckerei Cafe, görkemli bir tören ile açıldı

Bu haber 14 Kasım 2022 - 8:27 'de eklendi.

Meyra Beckerei Cafe, Alpkent Mahallesi Naci Tuncel Caddesi üzerinde düzenlenen görkemli açılış töreni ile hizmete girdi.

YAPILAN açılış törenine çok sayıda vatandaş katılırken, çeşitli animasyon gösterilerinin yanı sıra ikramlar yapıldı. Açılış kurdelesini AK Parti İlçe Başkanı Selman Günaydın ile CHP İlçe Başkanı Övünç Demir kesti. Açılış pastası ise AK Parti’li ve CHP’li ilçe başkanları tarafından kesilirken, hayırlı olması temennisinde bulunuldu.

CEVAT Yalçın ile Tuncay Sarıçiçek ortaklığında açılan işleri 320 metrekare büyüklüğe sahip ve 2 kattan oluşuyor. İşletmede, tatlı çeşitleri, börek çeşitleri, poğaça çeşitleri, açma çeşitleri, baklava çeşitleri ve ekmek çeşitleri satışa sunuluyor.

BÜYÜK bir yatırım yaptıklarını ve bölge halkına en iyi hizmeti verebilmek amacıyla var güçleriyle çalışacaklarını anlatan Tuncay Sarıçiçek, “Bulunduğumuz bölgenin böylesin bir mekana ihtiyacı vardı. Hem de yanıbaşımızda bulunan lisenin öğrencilerine de hizmet vereceğiz” diye konuştu.

CEVAT Yalçın ise, üç kuşaktır fırıncılık yaptıklarını ifade ederek, ededen toruna bu işle uğraştıklarını ve bu işi iyi bildiklerini belirterek, tüm Torbalı halkını leziz ürünlerinden tatmaları için beklediklerini anlattı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.