SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Meydan Balık Evi, Torbalı İŞKUR karşısında açıldı

Bu haber 13 Eylül 2023 - 8:17 'de eklendi.

Torbalı’da 10 yıldır balıkçılık yapan Selahattin Akkaya, Tepeköy Mahallesi İŞKUR binası karşısına Meydan Balık Evi adlı mekan açtı.

ERDİNÇ Tekirli Caddesi üzerindeki Foto Metin yanında bulunan 60 metrekare büyüklüğe sahip işletmenin resmi açılışı dün yapıldı. Yıkılan kapalı pazaryerinde hizmet veren Erol Balıkçılık’ın işletmecilerinden olan Selahattin Akkaya’nın yeni açtığı balıkçıda, her türlü balık çeşidini satmasının yanı sıra pişirme de olacak. Dileyen müşterinin ayağına kadar paket servis ile balıkları götürecek olan firma, dileyen müşterileri için de Meydan Balık Evi’nde hazırlanan nefis meze çeşitleriyle yiyebilecek.

İSTER ÇİĞ, İSTER PİŞMİŞ…

İŞLETMECİ Selahattin Akkaya, “Mekanımızın yıkılmasının ardından uygun yer arayışımızı tamamladık ve yine çarşı merkezinde çok nezih bir yer açtık. Dileyen misafirlerimiz yerimizi gelip görebilir, balık alışverişini yapabilir veya kısa sürede pişirdiğimiz balıkları mekanımızda da yiyebilir” dedi.

PAKET SERVİS İLE SİPARİŞ EDEBİLİRSİNİZ

MEYDAN Balık Evi’nde satılan balıkları ister çiğ ister pişmiş şekilde paket servis de yaptıklarını anlatan Akkaya, “Bizleri 0 530 279 99 35 numaralı telefonsan arayan vatandaşlarımızın ayaklarına kadar siparişlerini götürüyoruz. Özel ambalaj ile muhafaza ettiğimiz balıkları, ocaktan yeni inmiş gibi sıcacık bir şekilde tüketebilecek” şeklinde konuştu.Meydan Balık Evi Paket Servis: 0 530 279 99 35

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.