SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Mevsimlik işçilere ‘Siverekliler Derneği’nden ziyaret

Bu haber 18 Temmuz 2022 - 0:32 'de eklendi.

Torbalı’ya yüzlerce kilometre ötedeki doğu ve güneydoğu illerinden gelen mevsimlik işçiler ekmek parası mücadelesi verirken daha insanca şartlarda yaşamaları için emek sarf eden Torbalı Siverekliler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği bir kez daha harekete geçti

GENELLİKLE çadırlarda yaşayan tarım işçileri hijyen şartları başta olmak üzere çeşitli konularda sıkıntı yaşarken Subaşı’ya yerleşen işçilere dün ziyaret gerçekleşti. Torbalı Siverekliler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Subaşı Mahallesi’ne yeni işçileriyle bir araya geldi.

İŞÇİLERE karınca kararınca erzak ve ekmek desteğinde bulunan dernek yöneticileri tarafından yapılan açıklamada, “Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinden Torbalı Subaşı Mahallesine yeni gelen tarım işçilerini ziyaret ettik. Yaşadıkları sıkıntılar hakkında detaylı bilgiler aldık.

TARIM işçilerinin yaşadıkları sıkıntıları yetkili mercilere ulaştırıp en kısa sürede çözüme ulaştıracağız. Torbalı Siverekliler Derneği olarak bu ziyaretlerimiz devam edecektir” ifadelerine yer verildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.