SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Mevsimlik işçi çocuklarının eğitimi sona erdi

Bu haber 07 Eylül 2023 - 8:57 'de eklendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, okul öncesi, ilkokul 1 ve lise 9’uncu sınıflar için 4 Eylül Pazartesi günü itibarıyla başlayan okula uyum programı çerçevesinde okul ziyaretlerini sürdürüyor. Son olarak Torbalı Anaokulu’nu ziyaret eden Tosun, okula ilk adımını atan ana sınıfı ve ilkokul 1. sınıf öğrencilerinin heyecanlarına ortak oldu.

TORBALI’DA öğrenciler uyum haftasında okul sıraları ile buluştu. Öğrencilerin yeni girdikleri okul ortamına kısa sürede uyum sağlamalarına katkıda bulunacak becerilerin kazandırılması ve okula aidiyet duygusunun geliştirilmesi hedeflenen Uyum Programının ilk günlerinde öğrencilere aileleriyle birlikte sınıfın iç ve dış ortamı tanıtıldı.

ÖĞRENCİLERE velileriyle birlikte sınıfın iç ve dış ortamının tanıtıldığı uyum programı etkinliğine katılan İlçe Müdürü Cafer Tosun, öğrencilerin mutluluğuna ve heyecanına ortak oldu, aileleriyle sohbet etti.

ÖĞRETMENLER odasında meslektaşlarıyla bir araya gelen Tosun, Uyum Haftası ve Mesleki Çalışma Programı ile başlayan 2023-2024 eğitim öğretim yılının ‘öğretmenlerimize, velilerimize, öğrencilerimize ve tüm ülkemize hayırlı olması’ temennisinde bulundu.

OKULA uyum eğitimleri, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılında okul öncesi eğitim ve ilkokul 1 ve lise 9’uncu sınıfa başlayacak öğrenciler için 04 Eylül-08 Eylül 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Ortaokula başlayacak öğrenciler ve velilerinin katılacağı rehberlik uygulamaları ise 11 Eylül-15 Eylül 2023 tarihleri arasında yapılacak.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.