SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Metruk binada bir ay içinde ikinci yangın

Bu haber 03 Şubat 2021 - 9:42 'de eklendi.

Torbalı’da boş duran metruk binalar, tinercilerin meskeni haline gelirken, metruk binalarda çıkan yangınlar vatandaşları rahatsız ediyor.

ERTUĞRUL Mahallesi 3003 Sokak üzerinde bulunan metruk bir binada çıkan yangında zarar görenin olmadığı bildirildi. Mahalle sakinlerinden edinilen bilgilere göre, boşaltılan binanın, tinerciler tarafından mesken tutulmuş durumda olduğunu anlattılar. Daha önce de yetkili makamları bu konuda uyardıklarını söyleyen mahalle sakinleri, sorunun çözülmesini talep ediyor. 6 Ocak ve 28 Aralık tarihlerinde çıkan iki yangının, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldüğü öğrenildi.

‘HEP YAŞANIYOR BUNLAR’

YANAN binanın uzun süredir boş olduğunu ifade eden mahalle sakinleri, “Kentsel dönüşüm dolayısıyla boşaltıldı. Sahipleri gelip gitmiyor. Sürekli uyuşturucu kullananlar, tiner çekenler geliyor. Sürekli böyle olaylar oluyor. Akşamları onlar yüzünden sokağa çıkamıyoruz. En sonunda böyle oldu. Böyle olacağı belliydi. Bizim mahallemizde bir değil, iki değil. Her zaman oluyor. Bıktık artık. Bir önlem alınmasını istiyoruz. Her yerde tinerciler var” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.