SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Metropolis, güvenliğiniz için en iyi seçim

Bu haber 24 Mart 2023 - 1:26 'de eklendi.

Kurulduğu günden bu yana profesyonel hizmet anlayışı ile hareket eden Metropolis Sürücü Kursu, tecrübesine dayanarak sürücü adaylarının daha profesyonel bir şekilde trafiğe çıkmaları için çalışmalarını uzman kadrosuyla devam ettiriyor.

2016 yılında ehliyet alımı ile ilgili çıkan yeni yasaya göre direksiyon sınavlarının artık çok zorlaştığını söyleyen Metropolis Sürücü Kursu Müdürü Sertan Özbay, “35 dakikalık direksiyon sınavlarımız oluyor ve bu sınavlarda sürücü adayından sıfır hata ile geçmesi bekleniyor. Bu şekilde sınavı geçen herkes ehliyetini alıp ertesi gün trafiğe çıkabilir. Yeni yasa ilk başlarda yadırgandı ancak yasanın sürücülere çok faydası oldu. Artık ehliyet alıp akan trafiğe çıkabiliyoruz. İşte bu noktada Metropolis farkı devreye giriyor. Sürücü adayını trafiğe kendi başına çıkacak hale gelene kadar titiz bir şekilde hazırlıyoruz. Çünkü trafikte yeni trafik canavarları olsun istemiyoruz. Sürücü adaylarımızdan ricam can taşıdıklarını ve başkalarının da can taşıdığını unutmamaları” dedi.

EĞİTİMLERİ AKSATMAMAK ÖNEMLİ

“SÜRÜCÜ kursu bazında baktığımız zaman kursiyerlere mutlaka eğitimlerini almaları konusunda tavsiyede bulunuyoruz” diye konuşan Özbay, “Sonuçta kurslara belli bir bedel ödeniyor. Bakanlığın verdiği resmi rakamlara göre resmi eğitimlerine, saatlerine göre alınmalı yani bunun kaçışı yok. Kurslar eğitim vermek için var. Eğer bu kursları almazsanız almadığınız her eğitim hem mal hem can kaybına yol açabilir. Buradan kısalım derken geri dönüşü olmayan kayıplara yol açabilirsiniz. Büyüyen Türkiye için eğitim ön planda. Doğuştan gelen yetenek olarak bakılmamalı, bunun eğitimi alınmalı. Herkeste araba kullanma yeteneği var ama geliştirme sürücü kurslarına ait. Temeli biz atarsak sürücü zamanla tecrübe ederek, üstünü katlayarak, nasıl araç kullanılacağını, nasıl hal ve hareketlerde bulunacağını öğrenir” şeklinde konuştu.

KURSİYERLERİMİZE HER DAİM DESTEK

SÜRÜCÜ Kursu Müdürü Sertan Özbay, sözlerini şöyle sürdürdü; “Metropolis Sürücü Kursu olarak bilimsel veriler ışığında somut gelişmelere fazlasıyla takip ediyor ve kursiyerlerimize daima pozitif katkı sağlamayı amaç ediniyoruz. Kuruluşumuzdan bu yana güvenli trafik ortamı sağlayarak standartların üstünde hizmet vermeye çalışıyoruz. Kursumuzun ana prensibi olan kursiyerlere her daim destek mottosuyla hem güvenli trafik ortamını oluşturmak hem de her türlü toplumsal faaliyet ve organizasyonda yer almaya gayret ediyoruz. Kursiyerlerimize karşı trafikte dikkat, duyarlılık, hassasiyet gibi konular üzerinde duruyor aynı zamanda kullanılan araçların püf noktalarını,  trafikte karşılaşılabilecek olumsuzlukları ve bunları aşmanın yolları hakkında bilgilendirmeler yapıyoruz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.