SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Metropolis Bulvarı Alsancak ile yarışıyor

Bu haber 26 Şubat 2022 - 1:41 'de eklendi.

İLÇEDE sürücülerin trafik kullarına daha duyarlı ve dikkatli olması amacıyla İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler yaptıkları kontrollerde vatandaşı uyarmaya devam ediyor.

GERİDE bıraktığımız son bir yılda artan denetimlere bağlı olarak trafiğe ehliyetsiz, kasksız çıkan sürücülerin sayısında ciddi bir azalma yaşandı. Karayolları çalışanları da sürücülerin ve yayaların güvenliği için yaya geçitleri,yol çizgileri, trafik lambaları gibi hayati önem taşıyan trafik işaretlerinin bakım, onarımlarını zamanında yaparak muhtemel kazaların önüne geçiyor.

TORBALI’DA trafik kazalarının önüne geçilmesi için yürütülen yoğun çalışmalara rağmen araç yoğunluğun fazla olduğu kavşak ve yol güzergahlarında kazalar yaşanmaya devam ediyor. Torbalı Mahallesi Metropolis Bulvarı Kipa kavşağında da duraklar ve kavşağı hatalı kullananlardan dolayı neredeyse her hafta kaza oluyor.

TORBALI Mahallesi’nin en işlek bulvarlarından olan Metropolis Bulvarında günün her saatin trafik yoğunluğu oluyor. Bazı noktalarda yol alanı daralan bulvar üzerine araç park edilmesiyle trafik akışında aksamalar meydana geliyor. Metropolis Bulvarı’nın ilçe girişindeki dönergeçit de bağlanmadan önce ki son kavşaktaki küçük detaylar ise kazalara davetiye çıkartıyor.

BULVAR üzerinden tren istasyonundan Kipa’ya doğru gelen araçların U dönüşü yapabildiği kavşak diğer araç şoförlerinin de kestirme yolu haline gelmiş durumda.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.