SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Metropolis Atatürk’ü andı… 09.05’te hayat durdu

Bu haber 10 Kasım 2023 - 16:43 'de eklendi.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete yolculuğunun 82.’inci yıl dönümü sebebiyle saatler 09:05’i gösterdiğinde tüm Türkiye’de hayat durdu. Kimi vatandaşlar otomobillerden inerek, kimileri ise evlerinin balkonlarında saygı duruşunda bulundu. Metropolis Sürücü Kursu ailesi de eğitim alanında tam kadro saygı duruşunda bulundular.

CUMHURİYETİMİZİN kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk bugün yurdun dört bir yanında anılıyor. Bugün her 10 Kasım’da olduğu gibi vatandaş Atatürk’ü anmak için akan trafikte otomobilini durdurdu, yaptıkları işe ara verdi ve saygı duruşu için hazır ola geçti.

SAATLERİN 09.05’i göstermesi ve sirenin çalmasıyla hayat durdu. Saatler 09.05’i gösterdiğinde, eğitim alanında olan ilçenin en faal ve kaliteli eğitim veren sürücü kurslarından olan Metropolis ailesi de, tam kadro saygı duruşunda bulundular.

METROPOLİS Sürücü Kursu Kurucusu Esra Polat, yaptığı açıklamada, “Cumhuriyetimizin kurucusu, bağımsızlığımızın mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümünde O’nu milletçe sevgi, saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz. Ömrünü milletine adamış, son nefesine kadar milleti için çalışmış olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve bu cennet vatan için canlarını feda eden bütün şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, manevi huzurlarında saygı ile eğiliyorum” ifadelerine yer verdi.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.