SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Metronom Kitabevi-Kırtasiye Torbalı’da açıldı

Bu haber 23 Aralık 2020 - 11:06 'de eklendi.

Torbalı yeni bir kırtasiye ve kitabevine daha kavuştu.

ERTUĞRUL Mahallesi 3043 Sokak üzerindeki Cengiz Topel İlkokulu Sokağı’nda hizmet giren Metronom Kitapevi 120 metrekarelik mağazada hizmet verecek.

METRONOM Kitabevi’nde tüm okul destek kitapları (okul öncesi 12. Sınıfa kadar), üniversite hazırlık kitapları, KPSS hazırlık kitapları, oyuncaklar, tüm yaş gruplarına hitap eden ve son çıkan okuma kitapları satışa sunulacak. Ahmet Muti ve Yavuz Polat ortaklığında kurulan Metronom Kitabevi, açılışa özel büyük kampanya ile kapılarını açtı. Bu kampanya kapsamında, ikinci kitap alımlarında yüzde 50’ye varan indirim uygulanacak.

KİTABEVİNDE Türk edebiyatından, dünya edebiyatına uzanan kitapların yanı sıra tarih, felsefe, siyaset ve çocuk kitapları da raflarda yerini aldı. Ayrıca mağazada öğrencilerin okulda kullanabileceği tüm araç gereçler ve çocuklar için birbirinden renkli oyuncaklar bulunuyor.

MAĞAZADA birçok türde kitap ve ürünün vatandaşla uygun fiyata buluştuğunu ifade eden Ahmet Muti, “Çok uygun fiyatlarla geniş bir ürün yelpazesiyle birlikte müşterilerimize hizmet etmek için koşturuyoruz. Toptan fiyatına perakende satış politikamızdan dolayı da ciddi bir avantajımız var. Müşterilerden de yoğun bir tercih oldu. Tarih, edebiyat, psikoloji, sosyoloji, çocuk kitapları aklınıza gelebilecek tüm kitap çeşitleri mevcut.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.