SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Mesleki tanıtım toplantısı Pancar OSB MTAL’da yapıldı

Bu haber 11 Haziran 2022 - 22:36 'de eklendi.

Torbalı Rehberlik ve Psikolojik Danışman öğretmenleri, Pancar OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ndeki Mesleki Tanıtım toplantısında buluştu.

TORBALI Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM) işbirliği ile İPOBS’ta düzenlenen toplantıya; Torbalı ilçe Milli Eğitim Müdürü Atilla Işıkkaya, Torbalı ilçe Milli Eğitim Özel Öğretim Şube Müdürü Nilüfer Buyruk, Torbalı İlçe Milli Eğitim Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Osman Sönmez ve Torbalı ilçesinde bulunan okullarda görev yapmakta olan Rehberlik ve Psikolojik Danışman öğretmenleri katıldı. Yetkililer yaptığı açıklamada, “Mesleki tanıtım toplantımızı gerçekleştirdik. Katılımlarından dolayı sayın müdürlerimize ve değerli öğretmenlerimize teşekkür ederiz” şeklinde ifadelere yer verildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.