SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Meslek Lisesi Arası Bilgi Yarışması’na İbn-i Sina damga vurdu

Bu haber 22 Mart 2022 - 0:30 'de eklendi.

Eski adıyla ‘Sağlık Meslek Lisesi’ olan Torbalı İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Torbalı Meslek Liseleri Arası Bilgi Yarışması’nda 1. oldular.

OKUL Müdürü Zuhal Gümüş, “Öğrencilerimiz yarı final bilgi yarışmasına katılmak üzere İzmir’de okulumuzu ve ilçemizi temsil edeceklerdir. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz” dedi.

İL Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışma, İzmir’in 30 ilçesinde aynı zamanda yapıldı. Torbalı’da ise 6 meslek lisesi katıldı.

YARIŞMA 20 soru ve 40 dakika olarak yapıldı. İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci, Subaşı Mustafa Topalan Lisesi 2. oldu. Bu iki okul Konak Atatürk Anadolu Lisesi’nde yapılacak olan yarı finale katılacak. Finaller ise Karabağlar Halk Eğitim Merkezi’nde yapılacak ve final canlı yayınlanacak.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.