SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Mesai dışı poliklinik uygulaması Devlet Hastanesi’nde bugün başlıyor

Bu haber 12 Şubat 2024 - 0:00 'de eklendi.

Sağlık Bakanlığı’nın mesai dışı poliklinik uygulaması birçok ilde yaygınlaşıyor. Torbalı Devlet Hastanesi’nde görevli doktorlar mesai dışı poliklinik yapmaya bugün başlıyor.

TORBALI’DAKİ Devlet Hastanesi’nde de başlatılan hizmetten vatandaşlar Pazartesi, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günü yaralanabilecek

MESAİ dışı poliklinik hizmeti, gün içinde hastaneye gidemeyenler veya randevu alamayanlar için büyük kolaylık sağlıyor. Giderek yaygınlaşan uygulama, Torbalı Devlet Hastanesi’nde de başlatıldı.

12 ŞUBAT Pazartesi günü Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzm. Dr. Ebuzer Cenik, İç Hastalıkları Uzmanı Dr. İlkçe Akgün Kurtulmuş görev yapacak. 14 Şubat Çarşamba günü Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzm. Dr. Ebuzer Cenik, Deri ve Zührevi Hastalıkları Uzm. Dr. Mehmet Serhat Sarı; 15 Şubat Perşembe günü Çocuk Cerrahi Uzm. Dr. Mehmet Hilmi Mercan, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzm. Dr. Ebuzer Cenik, Deri ve Zührevi Hastalıkları Uzm. Dr. Mehmet Serhat Sarı yapacak. 16 Şubat Cuma günü ise İç Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İlkçe Akgün Kurtulmuş mesai dışı poliklinik yapacak.

12-16 ŞUBAT tarihleri arasında saat 17.00-19.00 saatlerinde hizmet verilecek. Hizmet, yoğunluğun en fazla olduğu polikliniklerde yapılacak uygulamadan vatandaşların memnun olması bekleniyor.

SAĞLIK Bakanlığı’nın mesai dışı poliklinik hizmetinin, birçok ilde daha uygulamaya geçirilmesi planlanıyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.