SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Merhum Metin Bora’nın dükkanını genç bilgisayarcı devraldı

Bu haber 08 Ağustos 2023 - 0:52 'de eklendi.

15 yıldır Ertuğrul Mahallesi’nde faaliyet gösteren Ege Notebook’un sahibi Metin Bora, 23 Nisan 2023 tarihinde kalp krizi yüzünden vefat etmişti. Merhumun geride kalan işletmesini bir süre önce yetenekli bilgisayarcı Hakan Cesur devraldı.

CUMHURİYET Caddesi üzerindeki 3068 Sokak kesiştiği yerde yer alan Ege Notebook’ta bilgisayar tamir ve bakım onarımı, toner dolumu, yazıcı tamiri, ağ kablolama sistemleri, güvenlik kamerası satışı ve montajı, servis, batarya ve adaptör satışı, klavye, LCD ve yedek parça işlerinin yanı sıra şirketlere yönelik sunucu yönetimi ve yedekleme sistemleri de yapılacak.

Okul, avukatlık bürosu, kamu kurumları, muhasebe ofisleri gibi tüm işyerlerine servis hizmet verdiklerini ifade eden Hakan Cesur, işleri olan tüm vatandaşları beklediklerini ifade etti.

‘KENDİMİ YETİŞTİRDİĞİM BİR MESLEĞİ YAPMAK İSTİYORDUM’

UZUN yıllardır bu meslek ile uğraştığını anlatan Hakan Cesur, “2011 yılından bu yana bilgisayarlar hayatımın her alanında yer alıyor. Üstüne çok çalıştığım ve kendimi yetiştirdiğim bir mesleği yapmak istiyordum. Fırsatım oldu ve burayı devraldım. Daha 2,5 ay olmasına rağmen işler oldukça yoğun. Zaten rahmetli Metin Bora ağabeyimiz çevresinde sevilen ve sayılan bir kişiydi. Biz de onun bıraktığı bu mirasa sahip çıkacağız” şeklinde açıklamalarda bulundu. Ege Notebook İletişim: 0 232 856 2 856

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.