SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Merakla beklenen film bugün Kipa’da gösterime girdi

Bu haber 26 Ocak 2024 - 0:59 'de eklendi.

Ünü ülke sınırlarımızı aşan, müzik dehası Cem Karaca’nın hayatını konu alan “Cem Karaca’nın Gözyaşları” Torbalı Kipa Vizyon Sineması’nda bugün gösterime girdi

DANIŞMANLIĞINI Emrah Karaca’nın yaptığı, Yüksel Aksu’nun yönettiği filmin senaryosunu Onur Böber, Özden Uçar ve Emrah Saltık, Gayet Güzel Filmler ve Yüksel Aksu kaleme aldı.

CEM Karaca’nın sanat kariyerinden çok daha fazlasını keşfetmeye davet eden film, sanatçının müzik dünyasının ötesinde annesi, babası, aşkları ve biricik çocuğuyla iç içe geçen bir aile portresi de sunuyor. Türk sinemasının ve müziğinin zengin mirasına bir saygı duruşu niteliğinde.

FİLMDE ayrıca Fikret Kuşkan, Yasemin Yalçın, Melisa Aslı Pamuk, Buçe Buse Kahraman, Meral Çetinkaya, Melisa Döngel, Alper Saldıran, Kubilay Tunçer, Emre Özcan, Ali Talha Kırışgil gibi birbirinden değerli oyuncular rol alıyor.

“CEM Karaca’nın Gözyaşları” filmi, Cem Karaca’nın müzikle dolu yaşamının izini sürmek ve bu önemli sanatçının hikayesini beyaz perdede izlemek isteyenler için merakla beklenen bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. Bu etkileyici hikayeyi Torbalı Kipa Vizyon Sinemaları’nda izlemek için hazırlıklı olun!

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.