SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Memleket Partisi’ne Torbalı’da yoğun ilgi

Bu haber 01 Nisan 2022 - 2:51 'de eklendi.

Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz, Torbalı İlçe Başkanı Serhan Kesici ve partililerin katılımı ile ilçe binasında Memleket Partisi’ne katılan yeni üyelerin rozet takma töreni gerçekleştirildi.

MEMLEKET Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin geçtiğimiz hafta açılışını yaptığı Torbalı İlçe Başkanlığı’nda yeni üyelerin rozet takma töreni yapıldı. Törene İzmir İl başkanı Cüneyt Oğuz, Torbalı İlçe Başkanı Serhan Kesici ve partililerin katıldı.

İZMİR İl Başkanı Oğuz, konuşmasında “Karşılaştığımız tablo mutluluk verici ama bir sürpriz değil. İzmir’de Memleket Partisi’nin yükselişi devam edecektir” ifadelerini kullandı.

MEMLEKET Partisi Torbalı İlçe Başkanı Serhan Kesici Muharrem İnce’nin ziyaretinden sonra özellikle gençlerin partiye büyük ilgi gösterdiğini, vatandaşların da partiyi ziyaretlerinin yoğunlaştığının altını çizdikten sonra; ‘Partiye katılımda gözle görülür bir artış var.’ dedi ve bundan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.