SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Mehmet Park’ın ismi Diş Hastanesi’nde yaşayacak

Bu haber 17 Eylül 2021 - 22:31 'de eklendi.

29 Aralık 2019’da bir cinayete kurban giden Torbalı İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Fuat Park’ın ismi, Torbalı’daki Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde bulunan polikliniklere verildi.

DÜN gerçekleştirilen törene AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İlçe Kaymakamı Ercan Öter, Belediye Başkanı Mithat Tekin, Park ailesi, AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, AK Parti Meclis Grup Başkanvekili Özgür Erman Çağlar, siyasi parti temsilcileri, sağlık çalışanları ve çok sayıda davetli katıldı.

KAYMAKAM ÖTER: “İSİM ÖNERİSİ ATİLLA KAYA’DAN GELDİ”

TÖRENİN açılış konuşmasını gerçekleştiren İlçe Kaymakamı Ercan Öter, “Merhum Dr.Mehmet Fuat Park ile yaklaşık 5 ay çalışma imkanı buldum. Kendisi oldukça özverili, çalışkan, iyi bir hekimdi. Torbalı halkının da çok sevdiği değerli bir isimdi. Bugün burada Dr.Mehmet Fuat Park ismini burada yaşatmak için bir araya geldik. İsminin verilmesi önerisi sayın vekilimiz Mahmut Atilla Kaya’dan geldi. Bu Ağız ve Diş Hastanesi’nin ilçemize kazandırılmasında da önemli katkıları olan sayın vekilimize de buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. Bizleri yalnız bırakmayan değerli valimize ve siz değerli konuklarımıza da teşekkür ediyorum. Dr. Mehmet Fuat Park’ın ismini hem bu hastanede, hem de kalbimizde yaşatacağız, kendisini hiçbir zaman unutmayacağız” dedi.

“ONU HİÇBİR ZAMAN UNUTMAYACAĞIZ”

OLDUKÇA duygusal anlar yaşadığı gözlemlenen ve konuşmakta güçlük çeken Dr. Mehmet Fuat Park’ın eşi Vildan Park ise yaptığı kısa konuşmada, “Kendisi çok bir hekim olmanın yanında iyi bir çocuklarına iyi bir baba, iyi bir eş, iyi bir evlat, iyi bir insan, iyi bir dosttu. Kendisini kaybetmenin acısını hala yaşıyoruz. Onu asla unutmayacağız, kalbimizde yaşamaya devam edecek. İsminin burada yaşatılacak olması bizleri onurlandırmıştır. Sizlere teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmakta güçlük çektiği gözlemlenen merhumun kardeşi Murat Park ise, “Dr.Mehmet Fuat Park 20 yıl boyunca Torbalı’ya özveri ile hizmet etti. Mekanı cennet, ruhu şad olsun. Kendisini hiçbir zaman unutmayacağız” dedi.

KAYA: “TORBALI İÇİN ÖNEMLİ HİZMETLERDE BULUNDU”

AK PARTİ İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya konuşmasında, “Böylesine anlamlı bir günde bir araya geldik. Yaklaşık iki yıl önce aramızdan ayrılan Dr.Mehmet Fuat Park’ın ismini hiçbir zaman unutmayacağız. Torbalı’da sağlık alanında verdiği hizmetler hiçbir zaman unutulmayacak. Park ailesi, Torbalı’nın gelişmesinde, kalkınmasında önemli hizmetleri olan değerli bir ailedir. Hem eski hastanemizde, hem 250 yataklı yeni hastanemizde, hem de Ağız ve Diş Hastanemizde önemli katkılar sağlamış bir ailedir. Merhum İlçe Sağlık Müdürümüz Dr.Mehmet Fuat Park’ı rahmetle anıyorum, kederli ailesine bir kez daha baş sağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

VALİ KÖŞGER: “HAYATINI HEKİMLİĞE ADAMIŞ BİR İNSANDI”

DR.MEHMET Fuat Park’ın Torbalı için önemli bir değer olduğunu belirten İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, “Hayatını hekimliğe adamış bir insandı. Böyle değerler kolay yetişmiyor. Maalesef üzücü bir şekilde kendisini kaybettik. Merhuma Allah’tan rahmet, geride kalan ailesine metanet diliyorum. İnşallah insanlar burada tedavi olup merhuma dua edecekler” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.