SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Mehmet Ertürk Tatbikat Cami, Ramazan ayına yetişecek

Bu haber 01 Mart 2023 - 0:05 'de eklendi.

Geçtiğimiz yılın Nisan ayında temeli atılan Muratbey Mahallesi’ndeki Torbalı İmam Hatip Lisesi Tatbikat Camisi bitmek üzere. Caminin Ramazan ayına yetiştirilmesi amaçlanıyor. Çalışmalar ise tüm hızıyla devam ediyor.

TORBALI İmam Hatip Lisesi Tatbikat Camisi’nin yapımını hayırsever işadamı Mehmet Ertürk tek başına üstlendi. Yapılacak olan mescit okulda eğitim gören öğrenciler, meslek derslerindeki uygulamaları burada yapmalarına imkan sağlayacak. Uzun uğraşlar sonucunda iş adamı Mehmet Ertürk’ün girişimleri ile yapılan okuldaki çalışmaları da tamamlanmak üzere…

İÇ dekorasyonu neredeyse tamamlanan caminin bir tek halıları tabana döşenecek. Sonrasında ise bahçe düzenlemesi gerçekleştirilecek ve ibadete açılacak. Öte yandan okul yönetimi, caminin yapımını tek başına üstlenen iş adamı Mehmet Ertürk’e teşekkür etti.

SAĞLIĞINDA Torbalı’ya birçok cami, imam hatip okulu, öğrenci yurdu projesi kazandıran Günaydın’ın son hayali ise Muratbey Mahallesi’nde bulunan Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin bahçesine bir cami kazandırmaktı. Bu hayalini gerçekleştirmeye ömrü vefa etmeyen Günaydın, vefat etmesine rağmen proje yarım kalmamış ve İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger rojeyi onaylayan protokolü imzalamıştı. Hemen akabinde başlayan çalışmalar Mart ayında sona ermesi bekleniyor.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.