SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

MEG-AS Ev Yemekleri ve Tabldot Ertuğrul’da açıldı

Bu haber 18 Nisan 2023 - 6:39 'de eklendi.

Torbalı halkının yakından tanıdığı ve kahvecilik yapan Yoldaş Şahin ile ilçemizde yemek sektöründe isim yapmış olan Ferdi Fidan ortaklığında yemek firması açıldı. MEG-AS Ev Yemekleri ve Tabldot Ertuğrul Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nde (eski jandarma yan sokağı) açıldı

70 METREKARE büyüklüğe sahip olan işletmede, ızgara çeşitleri, sulu yemekler ve çorba çeşitlerinin satışı yapılacak. Açılışa özel fiyatların uygulandığı işletme, uygun fiyatlarıyla vatandaşın uğrak noktalarından biri olacak.

LEZZETİ MÜŞTERİLERİMİZİN AYAĞINA GETİRDİK

TOPLU yemek organizasyonları için yemek tedarikini de yapılacak olan MEG-AS’ın ortaklarından Ferdi Fidan, ‘Düğün, sünnet, mevlit gibi organizasyonlar için yemek siparişi alacağız. Yıllardır bu işe verdiğimiz emek ile iyi bir çevre edindik. Bu hizmeti ve lezzeti müşterilerimizin ayağına getirmek amacıyla çarşı merkezine yer açtık. Tüm misafirlerimizi bekleriz’ diye konuştu.

PAKET SERVİS İMKANI DA VAR

İŞLETMENİN diğer ortağı Yoldaş Şahin ise, yemekleri hem porsiyon şekilde hem de tabldot olarak servis ettiklerini ifade etti.

İşletmenin yemeklerinden servis etmek isteyenler ise 0 543 322 28 07 veya 0 232 855 58 88 numaralı telefonu arayarak paket servis söyleyebilecek.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.