SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Medya ve tanıtım ona emanet!

Bu haber 12 Şubat 2022 - 19:30 'de eklendi.

AK Parti Torbalı İlçe Yönetimi genç isimleri ile öne çıkıyor. Torbalı’nın sevilen esnaflarından biri olan Ali Esendeniz, genç yaşta aktif siyasete girerek önemli bir başarı sağladı.

KISA sürede İlçe Başkan Yardımcılığına kadar yükselen 34 yaşındaki genç siyasetçi evli ve iki çocuk babası. Pastanecilik sektöründe 35 yıldır hizmet veren ve ilçede 4 şubesi bulunan Esendeniz, esnaflıktaki başarısını siyasette de sürdürüyor. 5 Eylül 2020 tarihinde gerçekleşen AK Parti Torbalı İlçe Kongresi ile aktif siyasete giren Esendeniz, siyasi çizgisi ve duruşu ile kısa sürede takdir topladı. Şu an İlçe Başkan Yardımcılığı görevini sürdüren genç siyasetçi, Medya ve Tanıtım’dan sorumlu.

SİYASETTEKİ başarısı ile kısa sürede göz dolduran AK Parti Medya ve Tanıtımdan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Ali Esendeniz, “İlçe teşkilatı olarak Cumhurbaşkanımızın 2023 hedefleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Torbalı’da İlçe Başkanımız Selman Günaydın başkanlığında bir ilçe yönetimi kuruldu. Bu yönetimde şahsıma da bir görev verildi. Ben de göreve geldiğimiz günden bu yana, teşkilat çalışmalarına elimden geldiği kadar katkı sağlamaya çalışıyorum” dedi.

GENÇLERE en fazla değer veren partinin AK Parti olduğunu belirten Esendeniz, “Türkiye’de gençlere en fazla güvenen, gençlerine inanan parti AK Parti’dir. O nedenle de gençlerden en fazla oyu alan parti de AK Parti’dir. Ben de buradan tüm gençlerimize çağrıda bulunmak istiyorum; gelin AK Parti çatısı altında hep beraber, omuz omuza ülkemiz için, milletimiz için aktif siyaset yapalım. Gençlerin partisi AK Parti’dir” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.