SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Meclis üyeliği için son 12 saat… CHP’de gözler listelerde!

Bu haber 20 Şubat 2024 - 1:30 'de eklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde meclis üyelerinin belirlenme sürecinde son 12 saate girilirken aday listelerinin tamamlanmaya başlandığı belirtildi

CUMHURİYET Halk Partisi İzmir’de tamamlanan aday belirleme süreci sonrası gözler meclis üyelerinin seçim sürecine çevrilmiş durumda. Aday adaylığı sürecinde başvuruların yapıldığı CHP’de, meclis üyelerinin belirleneceği yol haritası da belli oldu. 20 Şubat günü YSK’ya verilmesi gereken meclis üyesi adaylığı listeleri için genel merkezde yoğun çalışmalar devam ediyor.

SON 12 SAAT

18 ŞUBAT’TA gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısı için Ankara’ya giden CHP İzmir adayları meclis üyesi maratonu için de mesaisini Genel Merkez’de sürdürdüğü öğrenildi. MYK, PM, Milletvekilleri’nin yer aldığı toplantıda adayların yanı sıra bazı il yöneticilerinin de Ankara’da olduğu iddia edildi.

KONTENJANLAR BOŞ BIRAKILACAK

AYRICA edinilen bilgiye göre hazırlanacak listede 1-3-5-7’inci sıralar boş bırakılacak. Kontenjanlar ise Büyükşehir Belediye Başkanı, İl Başkanlığı ve Genel Merkez için ayrıldığı iddia edildi.

SON ANA KADAR BEKLENECEK

CHP Genel Merkezi’nde hazırlanacak meclis üyeleri listesinde 2019 seçimlerine oranla büyük değişimlerin yaşanması beklenirken listelerin son tarih olan 20 Şubat 17:00’a kısa bir süre kala YSK’ya teslim edeceği öğrenildi. Listelerin açıklanması sonrası yaşanacak tartışmalar konusunda ise gerekli uyarıların ilçe yönetimlerine ve il yönetimlerine yapıldığı da edinilen bilgiler arasında. EGEDESONSÖZ

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.