SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Meclis, 5 yıldır huzur içinde çalışıyor

Bu haber 05 Ekim 2018 - 15:28 'de eklendi.

2014 yılının Mart ayından bu yana birlik ve beraberlik içerisinde çalışan, bu süre içerisinde Torbalı’ya birçok önemli hizmet kazandıran Torbalı Belediyesi Meclisi, Ekim ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi

5 yıldır huzur içerisinde Torbalı’ya birçok önemli hizmet kazandıran Torbalı Belediye Meclisi, bu anlamda örnek bir görüntü çizmeye devam ediyor. Siyasetten, kavga ve gürültüden uzak bir görüntü çizen belediye meclisi, Ekim ayı olağan toplantısını gerçekleştirmek üzere belediye meclis salonunda bir araya geldi. Yine birbirinden önemli konuların gündeme geldiği meclis oturumunda meclis üyeleri ellerini ‘hizmet’ için kaldırdı.

BELEDİYE TARİŞ’İN YERİNİ SATIN ALACAK

Belediye meclis gündeminin en önemli konularından biri TARİŞ’in yerinin satın alınması oldu. Piyasa değeri 20 Milyon liraya yakın olan ve Torbalı’nın en değerli yerlerinin başında gelen TARİŞ’in arazisinin satın alınması için meclis, Başkan Görmez’e tam yetki verdi. Daha önce de belediyeye birçok değerli arsa kazandıran Başkan Görmez, takas ve bir miktar para karşılığında TARİŞ’in yerini değerinin altında bir fiyata bitirmeye çalışacak.

KAPLANCIK’TA HİZMET İÇİN ARSA SATIN ALINDI

2014 yılının Mart ayında göreve gelen ilçenin her noktasına hizmet götüren Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, birçok bölgede arsa sıkıntısı çekmeye devam ediyor. Belediye hizmet alanı olmayan özellikle kırsal mahallelerde bugüne kadar hem arsa alıp, hem de hizmet götüren Başkan Görmez, bu hizmetlerine bir yenisini daha eklemek için Kaplancık Mahallesi’nde 1.800 metrekare arsa satın almak için belediye meclisinden yetki aldı. Kaplancık Mahallesi’nin girişinde yer alan bu arsaya mahallenin ihtiyacına göre proje yapılacak.

YOKSUL SİTELERİN ÇEVRE DÜZENLEMESİ BELEDİYE’DEN

Ekim ayı olağan belediye meclis toplantısında toplu konutlar için de önemli bir karar alındı. Tüm siyasi partilerin destek verdiği karara göre 2015 yılından önce yapılmış, 30’dan fazla konutun bulunduğu sitelerin sosyo-ekonomik durumları da göz önünde bulundurularak oturma bankı, kamelya, çocuk oyun grupları, çevre temizliği, parke taşı ve çevre düzenlemesi belediye tarafından yapılacak.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.